Je team beheren

Bijzonderheden over de beschikbare gebruikersrollen en hun bijbehorende machtigingen

Om de werklast beter te verdelen, kun je meerdere gebruikers toevoegen aan je account, met verschillende toegangsniveaus. Alle plannen kunnen zoveel gebruikers hebben als ze nodig hebben. In dit artikel geven we meer uitleg over de aangeboden gebruikersrollen en de bijbehorende machtigingen. Dit artikel is relevant voor alle TestGorilla accountgebruikers.

In dit artikel

  1. Gebruikersrollen
  2. Gebruikers toevoegen
  3. Gebruikers verwijderen
  4. Gebruikers bewerken
  5. Testbeoordelingen
  6. Eigendom overdragen
  7. Veel voorkomende vragen

Machtigingen op teammanagement- en accountniveau

Het tabblad Teammanagement in je Gebruikersmenu is de plaats waar je jouw gebruikers kunt managen. Hier kun je gebruikers toevoegen of verwijderen, of hun gebruikersrol bewerken. Indien nodig, kun je het eigendom van een account ook overzetten naar een admin.

Opmerking: Wervingsmanagers hebben geen toegang tot het tabblad Teammanagement omdat zij geen machtigingen kunnen toekennen aan andere gebruikers.

Zie voor meer informatie over machtigingen op assessmentniveau ons artikel over Geavanceerde gebruikersrechten.

 

Gebruikersrollen

Er zijn vier gebruikersrollen beschikbaar waaruit je kunt kiezen:

 

Eigenaar

Beheerder

Recruiter

Wervingsmanager

Facturatiegegevens

Plangegevens

Uitnodigen en verwijderen

Admins

Recruiters

Wervingsmanagers

Assessments samenstellen

ATS inschakelen

Kandidaten uitnodigen

Resultaten bekijken

Aangepaste tests maken yes yes yes yes
Aangepaste tests bewerken yes yes yes yes

 

Gebruikers toevoegen

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan je account vanaf het tabblad Teammanagement:

blue-1

Klik op de knop Gebruiker toevoegen in de rechterbovenhoek van de pagina.

blue-2

Neem de rol en vul gebruikersgegevens in vanuit de pop-up die verschijnt.

blue-3

Klik op Opslaan. TestGorilla verstuurt een e-mailuitnodiging naar jouw nieuwe gebruiker. Zij moeten de instructies in de accountuitnodiging opvolgen om het opzetten van het account te voltooien.

 

Gebruikers verwijderen

Om een bestaande gebruiker te verwijderen uit je account, vanaf het tabblad Teammanagement:

blue-1

Klik op het Minus Verwijderen-pictogram rechts van de naam van de gebruiker. 

blue-2

Klik op de knop Verwijderen in de pop-up die verschijnt en die je vraagt om hun verwijdering te bevestigen. De gebruiker wordt onmiddellijk uit je account verwijderd.

 

Gebruikers bewerken

Om een rol van een gebruiker te bewerken vanuit het tabblad Teammanagement:

blue-1

Klik op het potloodpictogram rechts van de naam van de gebruiker.

blue-2

Wijzig de rol of andere gebruikersgegevens vanuit de pop-up die verschijnt. Je kunt hun rol, voor- en achternaam en e-mailadres wijzigen

blue-3

Klik op Opslaan om te voltooien.

Alle gemaakte wijzigingen gaan onmiddellijk in.

Opmerking: Als je het e-mailadres van een gebruiker wijzigt, ontvangt deze een e-mail om dit te verifiëren.

 

Testbeoordelingen

Wilt u uw assessments testen voordat u externe kandidaten uitnodigt? Geen zorgen!

Na het maken van een assessment kunt u uzelf of andere teamleden die zijn toegevoegd aan uw TestGorilla account uitnodigen om de test te maken. Hierdoor ervaart u het beoordelingsproces als een kandidaat en kunt u feedback in overweging nemen en uw beoordeling bewerken voordat u externe kandidaten uitnodigt.


blue-1 Navigeer naar de relevante pagina met het beoordelingsoverzicht.
blue-2 Om de test te maken, selecteert u de optie "Probeer het zelf". Er wordt dan een uitnodiging per e-mail verstuurd om het assessment te doen.
blue-3 Om teamleden uit te nodigen selecteert u de optie "Teamleden uitnodigen", selecteert u alle leden van wie u feedback wilt en klikt u op "Uitnodigingen versturen". Zo worden ze per e-mail uitgenodigd om de beoordeling te maken.
Tip: Maak gebruik van deze gelegenheid om uw e-mailcommunicatie aan te passen! Uitnodigingen en andere e-mailberichten die naar uzelf of andere teamleden worden gestuurd, zijn dezelfde als die een kandidaat ontvangt - en kunnen voor elke beoordeling worden gepersonaliseerd.

 

Eigendom overdragen

Let op: Voormalige eigenaren kunnen het eigendom van het account niet terugvorderen. Alleen de nieuwe eigenaar kan beslissen om het eigendom over te dragen, dus denk goed na wanneer je deze functionaliteit gebruikt.

Je kunt de accounteigendom overdragen aan elk van je admingebruiker. Doe dit als volgt vanaf het tabblad Teammanagement:

blue-1

Klik op het icon_team Mensenpictogram rechts van de naam van de Admin.

blue-2

Klik op Eigendom overdragen in de waarschuwingspop-up die verschijnt en je waarschuwt voor wijzigingen die aan jouw account worden aangebracht.

Deze wijziging gaat onmiddellijk in, waarbij de gekozen admin de nieuwe eigenaar wordt. De voormalige eigenaar wordt gedowngrade tot admin.

Opmerking: Als jouw accounteigenaar je bedrijf heeft verlaten en niet in staat is om het eigendom over te dragen, neem dan contact op met het succesteam dat je kan helpen met de eigendomsoverdracht aan een andere gebruiker.

 

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik het eigendom aan mezelf overdragen als de accounteigenaar het bedrijf heeft verlaten?

Als jouw accounteigenaar je bedrijf heeft verlaten en niet in staat is om het eigendom over te dragen, neem dan contact op met het succesteam dat je kan helpen met de eigendomsoverdracht aan een andere gebruiker.

Hoeveel gebruikers kunnen we hebben op onze account?

Alle plannen kunnen zoveel gebruikers hebben als ze willen in alle rollen, behalve Eigenaar – er kan slechts één iemand eigenaar zijn. 



Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 29 van 44

Artikelen in deze sectie